Wijzig tekstgrootte :

Bingo

U zult wel begrepen hebben dat alle activiteiten van de Seniorenraad stilliggen, in ieder geval tot 19 januari. En dan is het afwachten welke maatregelen er vanaf dat moment gaan gelden. Hopelijk kunnen we dan weer wat van onze activiteiten weer opstarten. Fingers crossed!

De Bingo gaat voorlopig niet door. Er is op dit moment geen duidelijkheid over het tijdstip waarop het hervat zou kunnen worden. De groep is groter dan 30 personen, dus in juni kan het in ieder geval niet. En als de anderhalve meter afstand bewaren blijft gelden, dan is het de vraag hoeveel personen er maximaal geplaatst kunnen worden in onze ruimte. Dus: onzekerheid is troef. Het blijft afwachten!

Noteer alvast maar in jullie agenda 19 september 2020 nieuwe datum voor de vaartocht en 1 en 2 oktober voor de Seniorenmiddagen.

Helaas, dit gaat alle twee niet door! Voor beide activiteiten zullen we moeten wachten tot volgend jaar.

Alle deelnemers zullen adequaat geïnformeerd worden over het reilen en zeilen. Let daarvoor ook op de mail en op onze website.

Hierbij wat foto’s gemaakt op de voorjaarsbingo  van vrijdag de 6e maart. Zoals je ziet hadden we weer een volle zaal. 44 gasten en de organisatie met 5 man. De sfeer was prima. Spannend en gezellig.  Er was een gratis loterij met 10 extra prijsjes. Iedereen is tevreden naar huis gegaan, ook al hadden sommigen geen prijs, ze hadden toch een leuke middag gehad.

De datums voor 2020 zijn inmiddels bekend.

Vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30:

week 48 27 november (Sinterklaasbingo)?

Vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur

week 42 16 oktober (Herfstbingo)?

Zoals hierboven al vermeld: het is voorlopig nog afwachten of dit allemaal mag doorgaan. Let op deze pagina!

Tijdens de themabingo’s (3x) wordt er wederom een kleine gratis verloting gehouden.


Op 27 november 2019 heeft de St.Seniorenraad Zevenbergen een Sinterklaasbingo georganiseerd. Gezien de geweldige opkomst van 49 personen, was dit een enorm succes. Er moesten in allerijl stoelen bij worden geplaatst, omdat ook hoog bezoek werd verwacht.

De seniorenruimte was gezellig versierd en de prijzen waren als sinterklaascadeautjes verpakt. Op de tafels stonden schaaltjes met lekkere pepernoten en taai-taaipopjes.  Na de koffie/thee begon een spannende bingoronde. Er was een Piet aanwezig, die de boel behoorlijk in de war probeerde te schoppen, maar door de bingo-master Nijs geregeld teruggefloten werd. Tijdens de 3e ronde, kwam Sinterklaas zelf binnen. Ook hij mocht een ronde bingo-master spelen, maar vond het allemaal wat saai. Nadat iedereen hem weer uitgezwaaid had, ging de bingo verder. De prijzen vielen zeer in de smaak bij de aanwezigen. Iedereen ging zeer tevreden naar huis, ook al hadden ze niets gewonnen, de gezelligheid was het belangrijkste.

Hieronder nog een paar foto’s om de sfeer een beetje weer te geven. En houd deze website in de gaten voor de volgende keer!