Wijzig tekstgrootte :

Bingo

Op 27 november 2019 heeft de St.Seniorenraad Zevenbergen een Sinterklaasbingo georganiseerd. Gezien de geweldige opkomst van 49 personen, was dit een enorm succes. Er moesten in allerijl stoelen bij worden geplaatst, omdat ook hoog bezoek werd verwacht.

De seniorenruimte was gezellig versierd en de prijzen waren als sinterklaascadeautjes verpakt. Op de tafels stonden schaaltjes met lekkere pepernoten en taai-taaipopjes.  Na de koffie/thee begon een spannende bingoronde. Er was een Piet aanwezig, die de boel behoorlijk in de war probeerde te schoppen, maar door de bingo-master Nijs geregeld teruggefloten werd. Tijdens de 3e ronde, kwam Sinterklaas zelf binnen. Ook hij mocht een ronde bingo-master spelen, maar vond het allemaal wat saai. Nadat iedereen hem weer uitgezwaaid had, ging de bingo verder. De prijzen vielen zeer in de smaak bij de aanwezigen. Iedereen ging zeer tevreden naar huis, ook al hadden ze niets gewonnen, de gezelligheid was het belangrijkste.

Hieronder nog een paar foto’s om de sfeer een beetje weer te geven. En houd deze website in de gaten voor de volgende keer!