Wijzig tekstgrootte :

Line dance

Bij de activiteit Line-dance is er keuze uit maar liefst drie verschillende groepen: de Mill Hill Rebels, The HillBillies en The 7 Hills Dancers.

Van alle drie de clubs volgens hieronder wat gegevens.

De Mill Hill Rebels (Line-dance I) dansen elke woensdagochtend van 9.30 tot 11.30. De leidster geeft hierbij aan dat er niet alleen gedanst wordt op country muziek, maar ook op andere, moderne muziek. Met andere woorden: die dansen zijn heel gevarieerd. Natuurlijk is dat aan de Kasteelweg 4 en de contributie bedraagt € 5.00 per week. Dit gaat het hele jaar door, behalve in de Kerstvakantie en de Zomervakantie. U kunt zichzelf opgeven bij Mary Lavalette, haar mailadres is marymlavalette@gmail.com.

The HillBillies  (Line-dance II) dansen elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00. Aan de Kasteelweg 4. Er wordt een gebruikersvergoeding voor de ruimte gevraagd van € 12.50 per keer, die alle deelnemers samen moeten opbrengen. Daarnaast moeten de drankjes die eventueel gebruikt worden betaald worden. Ook hier liggen de activiteiten stil tijdens de Kerstvakantie en de Zomervakantie. Aanmelden  voor deze dinsdagochtend activiteit kan bij Joke van Beers, haar mailadres is jokemach@gmail.com of jokemach@kpnmail.nl. Voor wie niet wil mailen: haar mobiele nummer is 06 15 25 81 96.

The 7 Hills Dancers (Line-dance III) dansen elke dinsdagavond van 19.00 tot 22.00. Ook aan de Kasteelweg 4, zoals zoveel andere activiteiten ook. Dit is duidelijk een country-line dansles onder leiding van lerares en choreografe Tonnie Vos. De kosten zijn € 10,00 per maand. Opgeven hiervoor kan bij Marianne Lokers, haar mailadres is mariannelokers@kpnmail.nl.