Wijzig tekstgrootte :

Bingo


In verband met Corona gelden vanaf nu de volgende regels:

  1. Controle bij binnenkomst door de leidinggevende op de QR code (met ID-bewijs) .
  2.  En  inderdaad, géén vaccinatie/herstelbewijs, dan géén deelname!  ( hopelijk maar tijdelijk).
  3.  Ook mondkapjes, tot men gaat zitten.

Wij snappen, dat dit niet leuk is, maar dat geldt voor iedereen.

De verantwoordelijkheid ligt bij de groepsleiding.

Gebruik om aan te melden (middag of avond) via de website Contact

of mail naar evenementen@seniorenraadzvb.nl

of bellen naar 0168-324115


Op 27 november 2019 heeft de St.Seniorenraad Zevenbergen een Sinterklaasbingo georganiseerd. Gezien de geweldige opkomst van 49 personen, was dit een enorm succes. Er moesten in allerijl stoelen bij worden geplaatst, omdat ook hoog bezoek werd verwacht.

De seniorenruimte was gezellig versierd en de prijzen waren als sinterklaascadeautjes verpakt. Op de tafels stonden schaaltjes met lekkere pepernoten en taai-taaipopjes.  Na de koffie/thee begon een spannende bingoronde. Er was een Piet aanwezig, die de boel behoorlijk in de war probeerde te schoppen, maar door de bingo-master Nijs geregeld teruggefloten werd. Tijdens de 3e ronde, kwam Sinterklaas zelf binnen. Ook hij mocht een ronde bingo-master spelen, maar vond het allemaal wat saai. Nadat iedereen hem weer uitgezwaaid had, ging de bingo verder. De prijzen vielen zeer in de smaak bij de aanwezigen. Iedereen ging zeer tevreden naar huis, ook al hadden ze niets gewonnen, de gezelligheid was het belangrijkste.

Hieronder nog een paar foto’s om de sfeer een beetje weer te geven. En houd deze website in de gaten voor de volgende keer!