Wijzig tekstgrootte :

Line dance

12-01

Persconferentie Mark Rutte. Een bijna complete lock-down. Nederland staat op zijn kop!

U zult wel begrepen hebben dat alle activiteiten van de Seniorenraad stilliggen, tot welke datum is onzeker. Dit blijft veranderen. Wanneer we onze activiteiten weer kunnen opstarten laten we hier op de website weten. Houd deze pagina dus maar goed in de gaten.

 

Bij de activiteit Line-dance is er keuze uit maar liefst drie verschillende groepen: de Mill Hill Rebels, The HillBillies en The 7 Hills Dancers.

Van alle drie de clubs volgens hieronder wat gegevens.

De Mill Hill Rebels (Line-dance I) dansen elke woensdagochtend van 9.30 tot 11.30. De leidster geeft hierbij aan dat er niet alleen gedanst wordt op country muziek, maar ook op andere, moderne muziek. Met andere woorden: die dansen zijn heel gevarieerd. Natuurlijk is dat aan de Kasteelweg 4 en de contributie bedraagt € 5.00 per week. Dit gaat het hele jaar door, behalve in de Kerstvakantie en de Zomervakantie. U kunt zichzelf opgeven bij Mary Lavalette, haar mailadres is marymlavalette@gmail.com.

The HillBillies  (Line-dance II) hebben de overeenkomst met de Seniorenraad beëindigd.

The 7 Hills Dancers (Line-dance III) dansen elke dinsdagavond van 19.00 tot 22.00. Ook aan de Kasteelweg 4, zoals zoveel andere activiteiten ook. Dit is duidelijk een country-line dansles onder leiding van lerares en choreografe Tonnie Vos. De kosten zijn € 10,00 per maand. Opgeven hiervoor kan bij Marianne Lokers, haar mailadres is mariannelokers@kpnmail.nl.