Wijzig tekstgrootte :

Boottocht

Op donderdag 12 oktober ’23 gingen we met 166 senioren varen met de Z9 van de Zilvermeeuw naar de 2e Maasvlakte. Ondanks dat het een druilerige dag was, was het enthousiasme groot. Vanaf 9 uur konden we inschepen, (waarbij sommige passagiers zelfs een grote bever hebben gespot) en om half 10 vertrokken we vanuit Lage Zwaluwe.

Na de koffie met lekker appelgebak deelde het bestuur mooie tasjes uit met pen en blocnote. Dat werd zeer op prijs gesteld. Ondertussen kregen de passagiers door de schipper van de Z9 uitleg over wat er allemaal te zien was onderweg. Veel mensen namen de moeite om even naar buiten te gaan om mooie foto’s te kunnen nemen.

De vaartocht was erg interessant en afwisselend.  Rond 13.00 uur werd er een luxe lunch in de vorm van een buffet opgediend. Daar was iedereen zeer over te spreken.  


’s Middags werd er volop bijgepraat aan de tafels en werden er leuke contacten gelegd. Intussen waren we alweer op de terugtocht. Vanaf de Maasvlakte voeren we via Maassluis, Rotterdam en Dordrecht naar Lage Zwaluwe. Tegen 18.00 uur meerden we aan, waarna iedereen moe, maar voldaan weer naar huis toe ging. 

We kunnen dan ook terugkijken op een zeer geslaagd reisje.