Wijzig tekstgrootte :

Meer informatie

Op deze pagina komen een paar links te staan naar websites, waar u plezier van kunt hebben bij vragen over diverse zaken. Daarnaast ook nog informatie over plaatsen in Zevenbergen waar u terecht kunt met vragen over van alles en nog wat.

https://www.moerdijk.nl/HuisvandeWijk gevestigd in de Kristal, tegenwoordig Tref●, met wekelijkse spreekuren waar diverse professionele ondersteuners klaar zitten om uw vragen te beantwoorden.

https://www.meedoenhartvanwestbrabant.nl  waar verschillende soorten aanvragen gedaan kunnen worden. En staat uw vraag er niet tussen? Op “Contact” kunt u kwijt wat u precies zoekt.

https://www.meermoerdijk.nl waar u ook een stuk vindt voor 55+.

https://www.ons-moerdijk.nl/ondersteuning-amp-activiteiten met onder andere een link naar administratie en financiën, mantelzorg, coaches en ondersteuners en ook hier een aparte link naar 55+

http://www.surpluszorg.nl/ met een enorm aanbod, waaronder thuiszorg, mantelzorg en ook de wijkzuster. In de 7Schakels zit ook het sociaal raadsliedenwerk, met hulp bij bijvoorbeeld belastingen, gezondheid, wonen en kinderen.

SERENA PLUSPUNT Kalender november 2021

De Donk PLUSPUNT Kalender 2021