Wijzig tekstgrootte :

Busreizen

Info BUSREIS 28-5-2024

De Stichting Seniorenraad Zevenbergen organiseert op dinsdag 28 mei a.s. een busreis naar Horn (Limburg) en omstreken.

U kunt zich hiervoor t/m 18 mei a.s. aanmelden:

Het is van groot belang dat u zich eerst heeft aangemeld, zo behouden wij het overzicht en het totaal aantal deelnemers. *)

We verzamelen vanaf 7.30 uur voor het Gemeentehuis Zevenbergen, vertrekken om 08.00 uur en rijden we naar Herberg Nimrod  te Horn.

We worden ontvangen met koffie/thee en vlaai en brengen daarna een bezoek aan Museum Terug in de Tijd.

Vóór het middagprogramma staat in de herberg nog een heerlijke lunch klaar.

Het middagprogramma bestaat uit een rondrit met de touringcar onder leiding van een gids en bezoeken wij een aspergeboerderij; vervolgens rijden we naar het restaurant “Aod Toear” te Thorn.  Hier krijgen we vóór het diner nog een leuke powerpointpresentatie te zien en wordt aansluitend het 3-gangen “schnitzelmenu” geserveerd, dit is het enige menu en dus niet vegetarisch.

Rond 19.30 uur rijden we richting Zevenbergen en zijn ca. 21.00 uur weer in Zevenbergen terug bij het Gemeentehuis.

De prijs van deze complete busreis kunnen wij aanbieden voor € 76,00 per persoon (met inbegrip van € 2,00 voor het calamiteitenfonds), inclusief koffie/thee met vlaai, lunch en diner. Overige versnaperingen zijn voor eigen rekening.

U kunt de betaling voldoen:

per bank : u kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL15 INGB 0000 0873 41 ten name van Stichting Seniorenraad Zevenbergen, o.v.v. inschrijving busreis + de namen van de deelnemers.
U krijgt een mail met bevestiging.Zodra we uw betaling hebben ontvangen bent u verzekerd van deelname.

 

*) Indien het aantal deelnemers het maximale aantal van 100 personen overstijgt, wordt men op een reserve-/wachtlijst geplaatst.

 

Voorwaarden evenementen