Wijzig tekstgrootte :

Meer informatie

Op deze pagina komen een paar links te staan naar websites, waar u plezier van kunt hebben bij vragen over diverse zaken. Daarnaast ook nog informatie over plaatsen in Zevenbergen waar u terecht kunt met vragen over van alles en nog wat.

https://www.moerdijk.nl/HuisvandeWijk gevestigd in de Kristal, tegenwoordig Tref●, met wekelijkse spreekuren waar diverse professionele ondersteuners klaar zitten om uw vragen te beantwoorden.

https://www.meedoenhartvanwestbrabant.nl  waar verschillende soorten aanvragen gedaan kunnen worden. En staat uw vraag er niet tussen? Op “Contact” kunt u kwijt wat u precies zoekt.

https://www.meermoerdijk.nl waar u ook een stuk vindt voor 55+.

https://www.ons-moerdijk.nl/ondersteuning-amp-activiteiten met onder andere een link naar administratie en financiën, mantelzorg, coaches en ondersteuners en ook hier een aparte link naar 55+

http://www.surpluszorg.nl/ met een enorm aanbod, waaronder thuiszorg, mantelzorg en ook de wijkzuster. In de 7Schakels zit ook het sociaal raadsliedenwerk, met hulp bij bijvoorbeeld belastingen, gezondheid, wonen en kinderen.